TEAM LANDBRUG

KÆMPER LANDBRUGETS SAG

Relationer ophører aldrig 

Kombinationen af faglighed og menneskelighed er det, der gør os til den bedste samarbejdspartner. Vi ved af erfaring, at uanset hvor længe der går mellem sagerne, så ophører relationer aldrig.

Team Landbrug hos INTERLEX Advokater er som et af landets førende landbrugsjuridiske teams dedikeret til at kæmpe landbrugets sag, uanset hvilken udfordring du som landmand eller lodsejer måtte stå overfor. Og vi løser ikke kun sagerne ud fra gældende forståelse af juraen, vi har af flere omgange været med til at ændre retspraksis og lovgivningen gennem vores sager.

Vores Landbrugsteam består af fire specialiserede landbrugsadvokater, der arbejder i et tætknyttet team med høj fokus på vidensdeling, erfaringsudveksling og konstant videreudvikling af vores kompetencer – alt sammen med henblik på at kunne yde vores klienter den bedst mulige rådgivning i enhver situation.

Team Landbrug er blot ét af en række kompetenceområder hos INTERLEX Advokater, og det har stor betydning for de løsninger, vi kan tilbyde. Med et kompetent bagland kan vi hjælpe små og store landmænd i både i krisetider og udviklingstider. Skal der bygges nyt, købes grunde, stiftes selskaber eller skrives ægtepagt, kan vi trække på interne ressourcer fra andre afdelinger. Det sikrer, at vores juridiske rådgivning er helhedsorienteret og tager højde for ikke bare nuværende men også fremtidige udfordringer.

Læs mere om Team Landbrugs arbejdsområder nedenfor.


Mariane Thomsens Gade 1C, 8.,
8000 Aarhus C

+45 87 34 34 34
office@interlex.dk