TEAM INSOLVENS

DET BEDSTE UDFALD AF EN DÅRLIG SITUATION

Jura er kun en brøkdel af vores hverdag

Hos INTERLEX Advokater er vi mere end juridiske eksperter. Som ejerledere ved vi selv, hvad det vil sige at drive en virksomhed. Derfor ved vi også fra egen erfaring, at det professionelle ikke bare er professionelt.

Team Insolvens hos INTERLEX Advokater er blandt de ledende på markedet med en faglig stærk profil og mange års håndtering af insolvenssager på alle niveauer – fra opgørelse af store konkursboer til rekonstruktion af den lille enkeltmandsvirksomhed.

Insolvenssager er ofte præget af et betydeligt tidspres, men det kræver ro og fagligt overblik at finde frem til den løsning, der ikke blot er brandslukning her og nu, men som har størst værdi på lang sigt. Vi har den nødvendige dybe specialistviden, et stort netværk af finansielle virksomheder og et bredt bagland af øvrige kompetencer i huset.

Når vi rådgiver kreditorer og pengeinstitutter, sørger vi via vores effektive inddrivelsesprocedure og bobehandling for at få sikret mest muligt af kreditorenes tilgodehavende. Ikke kun for pengenes skyld, men fordi vi ser det som vores fornemste opgave at få det bedste udfald af en dårlig situation.

Når vi rådgiver nødlidende virksomheder, ved vi, at det kræver en kreativ tilgang og forretningsmæssig forståelse at kunne se muligheder, som ingen andre kan se. Samtidig er vi realistiske og lover ikke guld og grønne skove, hvis det er bedst at slå en streg i sandet og se på alternative muligheder.

Læs mere om Team Insolvens’ arbejdsområder nedenfor.


Mariane Thomsens Gade 1C, 8.,
8000 Aarhus C

+45 87 34 34 34
office@interlex.dk