TEAM ERHVERV

SPARRING OG RÅDGIVNING TIL HELE DIN HVERDAG

“For os er alle sager akutte “

Vi ved, at advokater altid involveres af en grund. Vi tager alle henvendelser dybt alvorligt og respekterer altid, at for klienten er alle sager akutte. Også selvom en sag ikke er juridisk akut. Akut behov for juridisk vejledning og afklaring opstår ikke kun i kontortid. Derfor tror vi på nærhed og tilgængelighed.

INTERLEX Advokaters Team Erhverv består af dybdegående specialister, der udelukkende beskæftiger sig med jura relateret til virksomhedsdrift. Med indgående kendskab til selskabsret og stor forretningsforståelse møder vi enhver klient i øjenhøjde med solid indsigt i den verden, virksomheden agerer i.

Vi har siddet på begge sider af bordet, når der skal stiftes selskaber, overdrages virksomheder eller opsiges medarbejdere. Vi ved derfor, at der ikke kun findes én løsning men mange muligheder afhængig af de involverede parters baggrund, ønsker og behov.

Derfor rådgiver vi ikke kun om jura. Vi agerer sparringspartner med strategiske, dynamiske og kreative indspark, der skaber værdi for din virksomhed. Med forretningsmæssig indsigt følger økonomisk forståelse. Vi skræddersyer vores sagsbehandling efter konkrete behov, og vi kan derfor altid stå inde for vores løsninger, der både er juridisk korrekte og økonomisk sikre.


Mariane Thomsens Gade 1C, 8.,
8000 Aarhus C

+45 87 34 34 34
office@interlex.dk