FAST EJENDOM

DEN DYBERE SPECIALISTVIDEN, DER SIKRER DIN SAG

Vi tager os tid 

Vores indlevelse og nære relationer betyder, at vi møder alle vores klienter i øjenhøjde.
Hos INTERLEX Advokater går vi ind til enhver sag med den rette omhu, når vi lytter til din fortælling og taler din sag.

For vi tager os tid uden at spilde tiden.

Hos Team Fast Ejendom har vi stor forståelse for, at en juridisk ydelse ikke er det samme for alle. For større projektmagere og entreprenører er jura ofte ikke anderledes end et stillads. Det juridiske arbejde er blot et aspekt af en større helhed. I andre tilfælde, når der opstår tvister, er den juridiske sag derimod forbundet med følelser og et stort behov for retfærdighed.

Vores Team Fast Ejendom består af flere specialister med mange års erfaring med at rådgive indenfor bl.a. køb og salg af erhvervs og boligejendomme, lejeretlige forhold, projektudvikling og entrepriseret. Vi har øje for at yde en rådgivning der kommer hele vejen rundt med udgangspunkt i klientens behov og ønsker.

Uanset om det gælder udarbejdelse af lejekontrakter eller håndtering af kompleks entrepriseret, har INTERLEX Advokaters Team Fast Ejendom kapaciteten, erfaringen og den dybere specialistviden, der sikrer din sag. Vores klienter har altid en partner ved deres side, som ikke blot har indgående kendskab til de juridiske paragraffer inden for fast ejendom, vi har også øje for helheden i en situation. Det gør os til den bedste samarbejdspartner og rådgiver – både når det gælder mindre ejendomme og større byggeprojekter.


Mariane Thomsens Gade 1C, 8.,
8000 Aarhus C

+45 87 34 34 34
office@interlex.dk