PROFESSIONEL RÅDGIVNING
PERSONLIGT FOKUS

HVEM ER INTERLEX?
Hos INTERLEX Advokater bygger vi bro mellem lov og forretning. Fordi vi tror på, at din bedste rådgivning, sikkerhed og tryghed findes mellem paragrafferne og juraen i forståelsen for din forretning. På latinsk hedder det inter lex. Til daglig kalder vi det professionel rådgivning med personligt fokus.

Nøglen til at give dig den bedste juridiske løsning findes i vores forretningsmæssige og menneskelige forståelse – for dig, dit udgangspunkt og din virksomhed. Fordi forståelse fremmer fagligheden. Når vi forstår hinanden, har vi det stærkeste afsæt for en langvarig relation og værdiskabende rådgivning.

Vi er 50 dedikerede og ambitiøse medarbejdere med spidskompetencer inden for de fire kerneområder erhvervsret, landbrug, fast ejendom og insolvens. Fordi vi med netop de fire fagområder dækker de mest centrale juridiske udfordringer for vores klienter.


Det forpligter at være loyal

Hos INTERLEX Advokater er vi loyale rådgivere. Og det er ikke bare noget vi siger, det er noget vi forpligter os til at være. Derfor gælder vores engagement og interesse i vores klienters virksomhed både i krisetid, når det brænder på, og i fredstid, når fundamentet for indfrielsen af fremtidens potentialer dannes.

Når vi siger, vi er loyale, betyder det også, at vi er ærlige. Og vi forventer det samme fra vores klienter. Et værdiskabende samarbejde bygger først og fremmest på tillid, og vores klienter kan derfor altid stole på, at vores rådgivning bygger på troværdige vurderinger.

Jura er kun en brøkdel af din hverdag

Hos INTERLEX Advokater er vi mere end juridiske eksperter. Som ejerledere ved vi selv, hvad det vil sige at drive en virksomhed. Derfor ved vi også fra egen erfaring, at det professionelle ikke bare er professionelt.

Forretning er også følelser, og bag enhvervirksomhedsejer er en privatperson. Vi forstår, at din juridiske sag og din henvendelse til os kun er en brøkdel af din hverdag. Derfor tager vi byrden og problemerne på vores skuldre, så du kan fokusere på resten af din hverdag med tillid til og vished om, at sagen er i gode hænder.

Alle sager er akutte

Vi ved, at advokater altid involveres af en grund. Vi tager alle henvendelser dybt alvorligt og respektere altid, at for klienten er alle sager akutte. Også selvom en sag ikke er juridisk akut.

Akut behov for juridisk vejledning og afklaring opstår ikke kun i kontortid. Derfor tror vi på nærhed og tilgængelighed. Som pålidelige rådgivere er vi tilgængelige, når behovet opstår, og vi har fagligheden til med det samme at foretage den hurtige sagsvurdering, der kan give dig ro i sindet.

Jura er et dynamisk felt

Jura er ikke matematik. Jura er ikke statisk. Jura følger resten af verdens udvikling og er derfor både dynamisk og under evig forandring. Nye love kommer til, mens gamle forældes og ophæves. INTERLEX Advokater sætter en ære i at udfordre lovgivningen og bidrage til den udvikling, der former morgendagens samfund. Og det er ikke bare noget, vi siger. Vi har flere gange ændret retspraksis gennem vores sager.

En indgang til den bedste løsning

Hos INTERLEX Advokater ved vi, hvad vi kan. Vi kender hver især vores kerneområder til fingerspidserne, men vi kender også vores begrænsninger. Derfor ved vi også, at vi kan meget mere, når vi samarbejder. Med vores kollegaer og vores klienter. Vores faglige stolthed fordrer, at vi aldrig går på kompromis men kun leverer optimale løsninger, og vores stærke samarbejdstradition sikrer, at vi altid sætter det rette hold med de bedste medarbejdere til lige netop din sag.

For os er kvaliteten og klientens succes ikke bare det vigtigste mål. Det er det eneste mål. Derfor er vi heller ikke bange for at spille bolden videre til eksterne samarbejdspartnere i vores netværk, hvis den nødvendige ydelse falder uden for vores egne spidskompetencer. Vi er én indgang til den bedste rådgivning – også når den kommer fra en samarbejdspartner.

Faglig ekspertise er en indiskutabel præmis

Hos INTERLEX Advokater er den høje faglighed indiskutabel. Fra rådgivning og proces til dialog, forlig eller brandslukning. Vi tager hånd om sagen og sammensætter den bedste løsning. Det gælder både løbende og dynamisk rådgivning over tid samt enkeltstående, proaktiv rådgivning, når du eller din virksomhed står overfor en omvæltning.

Hvis du befinder dig i en tvist, har vi kompetencerne og empatien til at skabe dialogen og finde en løsning. Uanset om løsningen skal findes gennem udenretslig forhandling eller i retten, har vi ressourcerne, erfaringen og fagligheden til at løfte opgaven og sikre dig det bedste udfald.


Mariane Thomsens Gade 1C, 8.,
8000 Aarhus C

+45 87 34 34 34
office@interlex.dk