Søren Abildgaard Pedersen, partner og aktiv erhvervsmand fylder 60 år

januar 11, 2020

Søren Abildgaard Pedersen fylder 60 år

Lørdag d.11. januar 2020 kan Søren Abildgaard Pedersen fejre sin 60 års fødselsdag.

Advokat med møderet for Højesteret og partner i Interlex Advokater.

Partner og erfaren advokat

Søren Abildgaard Pedersen har altid haft fart på og været særdeles effektiv, hvilket blandt andet illustreres af, at han gennemførte jurastudiet på fire år. Efter dimission blev han ansat som advokatfuldmægtig i Randers. Turen gik dog hurtigt til Aarhus og Interlex Advokater, hvor han i snart 34 år har været tilknyttet, først som advokat og siden 1989 som partner.

I sine mere end 30 år som advokat har han haft berøring med de fleste aspekter af juraen, men de seneste år har han primært beskæftiget sig med erhvervsret, hvor han særligt rådgiver små og mellemstore virksomheder om selskabsret, herunder virksomhedsetablering, virksomhedsoverdragelser og kontraktsret. Endvidere har han, som en af landets få advokater, beskæftiget sig med medieret.

Aktiv erhvervsmand

Søren Abildgaard Pedersen har igennem sin aktive karriere siddet i flere bestyrelser i såvel erhvervsmæssig som foreningsmæssig regi og passer i dag en række erhvervsmæssige bestyrelsesposter samt posten som bestyrelsesmedlem i den selvstændige institution S/I Skanderborg Svømmehal, hvor han aktivt arbejder på at få et egentligt svømmecenter etableret i Skanderborg. Han er endvidere advokat for Skanderborg Bryghus – hvor han for resten holder sin fødselsdag.

Han har altid været ivrig sportsudøver og har en fortid som elitesvømmer. I dag er det særligt landevejscykling, der prioriteres højt; han er aktiv i flere cykelnetværk og har deltaget i flere cykelløb, bl.a. La Marmotte i Frankrig.


Mariane Thomsens Gade 1C, 8.,
8000 Aarhus C

+45 87 34 34 34
office@interlex.dk