Ny hverdag i Pakhusene på Aarhus Ø

marts 14, 2017

Efter godt to uger i vores nye lokaler i Pakhusene er flyttekasserne pakket ud, de sidste billeder er hængt op og nu glæder vi os bare til at byde dig velkommen. Få her et glimt af vores nye hverdag i Pakhusene på Aarhus Ø sammen med de øvrige virksomheder.

Pakhusene på Aarhus Ø

Vi har gentænkt måden at drive advokatvirksomhed på. Vores nye strategi er grundfæstet i en moderniseret struktur, der går fra et traditionelt til et mere proaktivt advokathus og det har derfor været naturligt at rykke ind i det nye og moderne kontormiljø i Pakhusene på Aarhus Ø.  Her indgår vi i et netværk med andre ambitiøse virksomheder, der på samme vis prioriterer at holde fingeren på pulsen i deres felt.

INTERLEX Advokater

Din loyale juridiske samarbejdspartner. Det er ikke bare noget vi siger, det er noget vi forpligter os til at være.

Vores ambition er at bygge bro mellem lov og forretning. Der er vores overbevisning, at den bedste rådgivning findes i mellem paragrafferne og juraen. Derfor ligger vores fokus i forståelsen for digdit udgangspunkt og din virksomhed. Når vi forstår hinanden, har vi det stærkeste afsæt for en langvarig relation med værdiskabende rådgivning.

Find vej til vores nye lokaler

Som nedenstående kort viser, er vores nye kontor beliggende næsten helt ud til enden af Aarhus Ø med udsigt over havnen.

Vi tilbyder gratis parkering for vores gæster både uden for bygningen, samt i Pakhusenes p-kælder. Alle vores pladser er markeret ”Interlex Advokater”. Oplys blot registreringsnummeret på dit køretøj i receptionen på 8. sal, så sørger vi for parkeringstilladelsen.

Vi ser frem til at tage imod jer i vores nye lokaler.

Kontakt os her


Mariane Thomsens Gade 1C, 8.,
8000 Aarhus C

+45 87 34 34 34
office@interlex.dk