KURSUS: BLIV KLOGERE PÅ DE NYE REGLER OM BEHANDLING AF PERSONDATA

Databeskyttelsesforordningen træder i kraft den 25. maj 2018 med en række skærpede krav. Reguleringen får betydning for alle private virksomheder, foreninger og organisationer og for alle offentlige myndigheder og gælder for al elektronisk behandling af personoplysninger, samt al behandling af personoplysninger, der skal registreres. Det gælder alt lige fra helt basale informationer som for eksempel e-mail adresser og telefonnumre til følsomme personoplysninger om for eksempel helbredsforhold og medlemskab af en fagforening.

 

Kom og bliv klogere 

INTERLEX Advokater inviterer til dig et kursus om den nye Databeskyttelsesforordning, hvor du vil få et større indblik i de nye regler, samt hvad I som virksomhed skal være opmærksom på.

Kurset bliver afholdt onsdag den 13. december 2017 fra kl. 15.00 til 18.00 på Mariane Thomsens Gade 1 C, 8000 Aarhus C.

Tilmelding skal ske inden den 1. december 2017 på office@interlex.dk eller til din faste advokat hos INTERLEX Advokater.

 

Programmet

Vi indleder kurset med en kort og generel beskrivelse af hvad persondata er, hvad behandling omfatter, hvordan man skal behandle persondata, hvilke rettigheder de registrerede har samt hvilke forpligtelser I som dataansvarlig har.

Vi kommer også til at tale om virksomheders markedsføring via sociale medier og apps med brug af persondata, indhentelse af samtykke, i hvilket omfang man må overvåge sine ansatte, samt hvornår virksomheder skal lave en databehandleraftale.

 

Har du ydereligere spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte advokat Rasmus Gørup Christiansen på rgc@interlex.dk eller advokatfuldmægtig Sofia Feldtmann på sof@interlex.dk

 

Vi glæder os til at se dig!